Troubleshooting
Mijn Pebbles zijn verbonden maar trillen niet tijdens de sessies

Mijn Pebbles zijn verbonden maar trillen niet tijdens de sessies

Het ondersteuningsteam van Glimp
February 29, 2024

Als je problemen hebt met de vibratiefunctie op je Pebbles, volg dan deze stappen voor probleemoplossing:

1. Bevestig de start van de sessie in de app: Open de Glimp app en controleer of je een ademhalingssessie correct hebt gestart. De interface van de app moet aangeven dat een sessie actief is. Zorg ervoor dat de app op je telefoon actief is tijdens je sessie.
  2. Controleer de instelling van de trillingsintensiteit: In de Glimp app kun je de intensiteit van de Pebbles aanpassen door op de Bluetooth-knop op het startscherm te tikken. Vind de”Intensiteit van steentjes” optie en pas deze aan totdat je tevreden bent met de vibraties.
  3. Start de app opnieuw en Pebbles: Sluit de Glimp app en open deze opnieuw. Schud ook de Pebbles om ze weer 'wakker' te maken en kijk of het probleem zich blijft voordoen.
  4. Controleer het batterijniveau: Zorg ervoor dat de Pebbles voldoende zijn opgeladen. Een bijna lege batterij kan de functionaliteit beïnvloeden.
  5. Controleer of er een firmware-update nodig is: Open de Glimp app en controleer of er meldingen zijn met betrekking tot firmware-updates. Zo ja, volg dan de instructies om de Pebbles-firmware bij te werken en start de Pebbles and app opnieuw. Het up-to-date houden van de firmware van de Pebbles is cruciaal voor optimale prestaties. Verouderde firmware kan leiden tot functionele onregelmatigheden, waaronder trillingsproblemen.

Als het probleem zich blijft voordoen, neem dan contact op met de klantenservice van Glimp voor verdere hulp. We kunnen meer diepgaande probleemoplossing bieden of advies geven over de volgende stappen, eventueel inclusief een garantieclaim indien nodig.