Troubleshooting
Er zijn geen gegevens getoond/opgenomen in de app

Glimp ondersteuningsteam
February 29, 2024

Als er tijdens je gebruik van Pebbles geen gegevens worden getoond of vastgelegd in de Glimp app, volg dan deze stappen om het probleem op te lossen:

1. Controleer de connectiviteit: Zorg ervoor dat je Pebbles correct zijn verbonden met je smartphone via Bluetooth. De app heeft een actieve verbinding nodig om gegevens te ontvangen en vast te leggen.
  2. Juiste plaatsing van de duim: Zorg er tijdens gebruik voor dat uw duim goed en stevig op de PPG-sensor is geplaatst. Onjuiste positionering kan ertoe leiden dat de app geen nauwkeurige gegevens ontvangt.
  3. Maak het sensorgebied schoon: Zorg ervoor dat de PPG-sensor, die zich bevindt waar uw duim op de linker Pebble rust, schoon is en vrij is van vuil of obstakels. Veeg het voorzichtig af met een zachte, droge doek.
  4. Controleer de functionaliteit van de PPG-sensor: Zorg ervoor dat de PPG-sensor, die zich bevindt waar uw duim op de linker Pebble rust, goed werkt. De kleine LED op de sensor moet groen knipperen. Als je de LED-lampjes niet ziet, probeer dan je Pebbles volledig op te laden en/of je apparaat opnieuw op te starten. Als het probleem nog steeds niet is opgelost, zoek dan professionele hulp van het Glimp ondersteuningsteam.
  5. Controleer of er een firmware-update nodig is: Open de Glimp app en controleer of er meldingen zijn met betrekking tot firmware-updates. Zo ja, volg dan de instructies om de Pebbles-firmware bij te werken en start de Pebbles and app opnieuw. Het up-to-date houden van de firmware van de Pebbles is cruciaal voor optimale prestaties. Verouderde firmware kan leiden tot functionele onregelmatigheden, waaronder sensorproblemen.

Als je deze stappen hebt geprobeerd en er nog steeds geen gegevens in de app worden weergegeven, kun je het beste contact opnemen met de klantenservice van Glimp voor verdere hulp. We kunnen meer diepgaande probleemoplossing bieden of advies geven over de volgende stappen, eventueel inclusief een garantieclaim indien nodig.